Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Birmiete" by Kristofs Onodibio " Book PDF Kindle ePub Free

Birmiete

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Birmiete
  • Author : Kristofs Onodibio
  • Release Date : January 15, 2021
  • Genre: Contemporary,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1178 KB

Description

“Birmiete” ir stāsts par jauna, naiva topoŔā žurnālista neprātÄ«go mÄ«lestÄ«bu pret franču humānās misijas mediÄ·i un abu apmātÄ«bu ar valdzinoÅ”i skaisto zemi – Birmu.

Kristofa Onodibio darbu varonis Cēzars (pirms romāniem “Ienirt” un “Ticēt brÄ«numainajam”) uzdrÄ«kstas atteikties no ērtās un apnikuŔās rietumnieka dzÄ«ves un ļauties galvu reibinoÅ”am, izzinoÅ”am piedzÄ«vojumam Džordža Orvela romānu gaisotnē.

KrāŔņā daba, mÄ«ti un realitāte, mÄ«lestÄ«ba, jutekliskums, Zelta TrÄ«sstÅ«ra pulsējoŔās kaislÄ«bas, dārgakmeņi un narkotikas, etnisko cilÅ”u brÄ«vÄ«bas alkas un huntas nežēlÄ«ba – ik lappuse atklāj kaut ko jaunu par Å”o brÄ«niŔķīgo, skaudrām cīņām plosÄ«to zemi.

Kā autors uzsver, viņŔ rakstÄ«jis romānu, lai pasaule neaizmirstu Mjanmas politisko lÄ«deri Aunu Sanu Su Či. PagājuÅ”i gadi, mainÄ«juÅ”ies režīmi, taču cīņa par brÄ«vÄ«bu un demokrātiju arvien uzbango no jauna. “DzÄ«ve ir vēl skandalozāka par romāniem,” raksta Kristofs Onodibio. “Tā ir viens brÄ«niŔķīgs skandāls!”

2007. gadā romāns saņēmis InteralliĆ© balvu.

Kristofs Onodibio ir franču žurnālists un rakstnieks. Ikdienā viņŔ strādā nedēļas izdevuma Le Point kultÅ«ras nodaļā, kā arÄ« vada literāros raidÄ«jumus radio France Culture un franču televÄ«zijas kanālā TF1. LatvieÅ”u valodā izdoti arÄ« viņa romāni “Ienirt” un “Ticēt brÄ«numainajam”. K. Onodibio daiļradi vienlÄ«dz atzinÄ«gi novērtējuÅ”i gan lasÄ«tāji, gan literatÅ«ras kritiÄ·i.

No franču valodas tulkojusi Vineta Berga.


PDF Ebook Download "Birmiete" Online ePub Kindle